Graffiti verwijderen

Graffiti verwijderen laat u snel en professioneel door VSB Nederland doen

Graffiti verwijderen

Graffiti verwijderen is een vervelende, soms hardnekkige en tijdrovende klus, een klus waar u niet op zit te wachten. VSB Nederland verwijderd uw graffiti snel en professioneel met onze speciale hogedrukreiniger.

Wij verwijderen graffiti door middel van een hogedrukreiniger. Hierbij maken wij gebruik van een professionele hogedrukreiniger die een watertemperatuur van boven het kookpunt ( ± 130 °C) kan genereren. Daarmee wordt het gebruik van chemicaliën beperkt, waardoor er milieubewust word gehandeld.

VSB Nederland, VSB Nederland B.V., Graffiti verwijderen,

Graffiti op geverfde muur?

Wanneer graffiti op een geverfde muur zit is dit extra vervelend. Het nadeel van graffiti verwijderen van een geverfde muur is dat de verf ook van de muur afkomt wanneer we de graffiti verwijderen met de hogedrukreiniger.

U kunt hier in principe twee dingen aan doen. U schildert over de graffiti heen of u laat VSB Nederland de graffiti en de verf compleet verwijderen. U zou vervolgens de muur dan kunnen laten stucen in de gewenste kleur. Wanneer er vervolgens weer graffiti op zou komen, kunnen we dit verwijderd worden zonder dat de kleur van uw muur verdwijnt.

Vrijblijvende offerte

Schoonmaakbedrijf VSB Nederland B.V. is met ruim 25 jaar ervaring in de branche uw facilitair dienstverlener. Laat uw graffiti professioneel verwijderen, vraag nu geheel vrijblijvend een offerte aan.