Kantoren schoonmaken door VSB Nederland

Voor een betrouwbare kantoorschoonmaak moet u bij VSB Nederland zijn. Het is belangrijk dat alle ruimtes in uw kantoor goed en regelmatig worden schoongemaakt.

Uw personeel is productiever aan een schoon bureau. Goede hygiëne bij onder meer de toiletten is van belang om ziekteverzuim tegen te gaan. Vergaderen gaat beter in een opgeruimde, schone en frisse ruimte. Wij zorgen ervoor dat uw kantoor zowel van buiten als van binnen representatief is. Zo zijn wij er onder meer ook voor een professionele glasbewassing.

Kantoor schoonmaken door ervaren schoonmakers

Voor kantoren schoonmaken bent u bij VSB Nederland aan het juiste adres. Wij werken door heel Nederland in vrijwel alle sectoren. Ons bedrijf heeft meer dan 30 jaar ervaring en is ook voor uw kantoor het ideale schoonmaakbedrijf. Via onze site kunt u een aanvraag bij ons doen. Graag lezen we daar uw persoonlijke gegevens en ook informatie over uw kantoor. Er is alle ruimte voor een persoonlijk bericht. Wanneer u dit formulier verzendt, zullen wij zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Perfecte kantoorschoonmaak

Wij komen graag ook uw kantoor schoonmaken. Onze schoonmaakkrachten zijn er voor alle voorkomende werkzaamheden. Denkt u hierbij onder andere aan het afnemen van de plinten, stoffen, zuigen, dweilen en de vensterbanken schoonmaken. Wij werken alleen met ervaren vakmensen. Onze schoonmakers zijn te herkennen aan hun vriendelijkheid, professionaliteit en gastvrijheid. Omdat elk kantoorgebouw weer anders is maken we graag een schoonmaakprogramma op maat. Dit doen we uiteraard in overleg met u. Natuurlijk mag u vertrouwen op advies van onze kant. Onze schoonmaakkrachten zijn goed opgeleid. Zij kunnen u alles vertellen over het zo efficiënt mogelijk uitvoeren van de schoonmaakwerkzaamheden. Maatwerk is uiteindelijk ook duurzaam. Worden bepaalde ruimtes in uw kantoor een aantal weken niet gebruikt, waarom zouden we daar dan zuigen? Dat is jammer van de moeite en van het geld. Deze tijd kunnen we beter gebruiken voor andere nuttige schoonmaakklussen. Wij managen onze dienstverlening om zo te komen tot de beste resultaten. We maken gebruik van moderne technieken. Een hoogstaande kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel.

Meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen?


Ruim 30 jaar ervaring

Maatwerk oplossingen

Vast aanspreekpunt

Resultaatgericht

Professionele en representatieve Medewerkers

Werkwijze

Bij ons kunt u vertrouwen op professionele, representatieve en ervaren schoonmakers die zich verantwoordelijk voelen voor hun werk. Zo leveren onze medewerkers altijd kwaliteit. Ook worden onze medewerkers ingezet op vaste locaties.

  • Maatwerk Schoonmaakplan, gebouw specifiek
  • Duidelijke afspraken met een vast aanspreekpunt
  • Ontzorging door periodieke kwaliteitscontroles
  • Vakkundig personeel
  • Schoonmaakbedrijf voor vele sectoren
  • Medewerkers met jarenlange ervaring

Wat onze klanten zeggen

Offerte Schoonmaakbedrijf

* Verplichte velden

U bent op zoek naar een Facilitair Dienstverlener met een no-nonsense mentaliteit, één die gericht is op het leveren van kwaliteit die geheel aansluit bij uw wensen. Een partner die proactief innoveert, dagelijks bezig is met het vernieuwen en verbeteren van haar dienstverlening.

Stop met zoeken, VSB Nederland is uw facilitair partner! We zijn benieuwd naar uw wensen en gaan hierover graag met u in gesprek. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

VSB Nederland B.V.

Het Ambacht 18 – 20
6931 EZ Westervoort (Gld)
Nederland