Offerte schoonmaakbedrijf

Op zoek naar een vrijblijvende offerte schoonmaakbedrijf?
VSB Nederland BV maakt op basis van uw wensen een schoonmaak offerte op maat.

Bedrijfsnaam
Uw naam
Adres
Postcode en plaats
Email
Telefoon
Werkzaamheden
Wat is ongeveer de oppervlakte
Sector
Gewenste frequentie
Kunt u een korte omschrijving geven van de werkzaamheden?

Schoonmaak offerte

Iedere klant en ieder pand is anders. Om een goede offerte te kunnen maken moeten wij zowel de klant als de wensen van de klant kennen. VSB Nederland B.V. stelt op basis van uw wensen vrijblijvend een schoonmaak offerte voor u op. Hoe het werkt? dat vertellen we u graag.

1. Wanneer wij uw offerte aanvraag binnen krijgen nemen wij contact met u op voor het maken van een afspraak om het object te komen bekijken.
2. We lopen samen met u door het betreffende object, u kunt in dit kennismakingsgesprek uw wensen en vragen bij ons kwijt. Ook zullen wij u vanuit onze ervaring adviseren.
3. Op basis van de verzamelde informatie gaan wij voor u aan de slag een passende offerte te maken. Deze sturen wij naar u toe. Wanneer gewenst kunnen wij de offerte ook persoonlijk presenteren en verder onderbouwen.
4. Tevreden? Geweldig! Dan gaan we de offerte ondertekenen en gaan wij aan de slag.

Een duurzame relatie

daar gaan we voor bij VSB Nederland B.V. Wij zijn van mening dat wanneer relaties voor langere tijd worden aangegaan, het vertrouwen tussen ons en u als klant alleen maar sterker wordt, waardoor u zorgeloos kunt ondernemen en erop kunt vertrouwen dat VSB Nederland BV alles netjes regelt.

Offerte schoonmaakbedrijf,