Schoonmaak verzorgingshuis

De schoonmaak in een verzorgingshuis is van groot belang. Hier wonen en verblijven mensen met een soms kwetsbare gezondheid. Dan is het extra belangrijk om te zorgen voor een goede hygiëne.

Daarnaast is een verzorgingshuis het thuis van veel mensen. Als u in zee gaat met VSB Nederland, dan heeft u op dat terrein een ideale partner. Wij houden ons nauwgezet aan de richtlijnen voor verzorgingstehuizen. Onze medewerkers behandelen uw cliënten op een professionele, maar zeker ook op een vriendelijke manier. Waar nodig zullen zij absoluut behulpzaam zijn en er alles aan doen om het thuisgevoel van de mensen te vergroten.

Schoonmaak verzorgingshuizen vraagt om schoonmaakprogramma op maat

U zoekt voor de schoonmaak van uw verzorgingshuis naar een schoonmaakprogramma op maat? Dan bent u bij VSB Nederland aan het juiste adres. Wij zijn werkzaam in vrijwel alle sectoren en hebben veel ervaring. Een op maat gesneden programma is overal belangrijk, maar zeker ook in een verzorgingshuis. Graag overleggen we met u om een op maat gesneden programma op te stellen. Uw wensen zijn leidend. Wij geven graag deskundig advies. Hoe vaak bepaalde ruimtes schoongemaakt moeten worden weten onze vakmensen precies. Bij VSB Nederland zien we schoonmaken en schoonhouden als een vak. We werken dan ook alleen met geschoolde schoonmakers. Wij zijn er niet alleen voor de schoonmaak, maar ook voor het schoonmaak onderhoud. Wilt u ons inschakelen voor de glasbewassing? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Schoonmaak in verzorgingshuis vindt plaats door representatieve en vriendelijke medewerkers

Voor de schoonmaak van verzorgingshuizen is VSB Nederland uw ideale partner. Wij werken door het hele land. U zult alleen in aanraking komen met representatieve medewerkers. Dit is belangrijk in iedere sector, maar zeker ook bij u in het verzorgingshuis. We zetten zoveel mogelijk vaste medewerkers in, zodat deze gezichten voor uw cliënten zo bekend en vertrouwd mogelijk zijn. Daarnaast heeft u bij ons te maken met een vast aanspreekpunt.

Meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen?


Ruim 30 jaar ervaring

Maatwerk oplossingen

Vast aanspreekpunt

Resultaatgericht

Professionele en representatieve Medewerkers

Werkwijze

Bij ons kunt u vertrouwen op professionele, representatieve en ervaren schoonmakers die zich verantwoordelijk voelen voor hun werk. Zo leveren onze medewerkers altijd kwaliteit. Ook worden onze medewerkers ingezet op vaste locaties.

  • Maatwerk Schoonmaakplan, gebouw specifiek
  • Duidelijke afspraken met een vast aanspreekpunt
  • Ontzorging door periodieke kwaliteitscontroles
  • Vakkundig personeel
  • Schoonmaakbedrijf voor vele sectoren
  • Medewerkers met jarenlange ervaring

Wat onze klanten zeggen

Offerte Schoonmaakbedrijf

* Verplichte velden

U bent op zoek naar een Facilitair Dienstverlener met een no-nonsense mentaliteit, één die gericht is op het leveren van kwaliteit die geheel aansluit bij uw wensen. Een partner die proactief innoveert, dagelijks bezig is met het vernieuwen en verbeteren van haar dienstverlening.

Stop met zoeken, VSB Nederland is uw facilitair partner! We zijn benieuwd naar uw wensen en gaan hierover graag met u in gesprek. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

VSB Nederland B.V.

Het Ambacht 18 – 20
6931 EZ Westervoort (Gld)
Nederland