Regulier Schoonmaakonderhoud

Regulier schoonmaakonderhoud compleet verzorgd zodat u zich kunt richten op de kerntaken van uw bedrijf.

Regulier schoonmaakonderhoud

Onder regulier schoonmaakonderhoud verstaat Schoonmaakbedrijf VSB Nederland B.V. het dagelijks schoonmaken van uw organisatie. VSB Nederland B.V. is gespecialiseerd in het regulier schoonmaakonderhoud van kantoren, zorginstellingen, distributiecentra, openbare ruimten van appartementencomplexen (trappenhuizen), etc.

Centraal hierbij staan betrouwbaarheid en het nakomen van afspraken. Korte communicatielijnen, zowel intern als extern, zorgen we voor een snelle en flexibele aanpak onafhankelijk van de situatie. Onze duidelijke procedures, uitstekende materialen én oog voor het milieu garanderen we u altijd een professionele en kwalitatief goede schoonmaak.

Gedreven personeel

Onze gedreven medewerkers willen van toegevoegde waarde zijn voor zowel VSB als voor uw bedrijf en niet alleen maar gezien worden als de “schoonmaak(st)er”. Dit doen zij door resultaten naar te zetten, gemotiveerd te zijn, er representatief uit te zien, gastvrij te zijn naar u, uw medewerkers en uw klanten.

Onze personeelsleden hebben de nodige ervaring in de schoonmaak, hebben zij dit niet, dan zorgt VSB Nederland BV voor de opleiding. En deze vakkennis laten wij u graag zien.

Vrijblijvende offerte

Heeft u vragen over dagelijks schoonmaakonderhoud door VSB? Wij helpen u graag verder. Neem contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

VSB Nederland, VSB Nederland B.V., regulier schoonmaakonderhoud

Dagelijks schoonmaakonderhoud

Om ervoor te zorgen dat het schoonmaakonderhoud goed gebeurt, zullen verschillende schoonmaakwerkzaamheden worden uitgevoerd. Denk hierbij onder andere aan:

  • Stofzuigen
  • Stof afnemen
  • Stof wissen
  • Moppen
  • Prullenbakken legen
  • Inventaris schoonmaken

Werkzaamheden

Genoemde schoonmaakwerkzaamheden vallen onder andere onder het dagelijks schoonmaakonderhoud. Onze dienstverlening stellen wij op basis van uw wensen en object op maat samen. Dit resulteert in een schone leef- en werkomgeving. Onze gedreven personeelsladen werken resultaatgericht en volgens een vast werkprogramma.

Wilt u meer informatie of bent u benieuwd wat VSB Nederland BV uw u kan betekenen? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Regulier schoonmaakonderhoud

VSB Nederland BV is een schoonmaakbedrijf met ruim 25 jaar ervaring. Naast regulier schoonmaakonderhoud verzorgen wij ook periodiek schoonmaakonderhoud, glasbewassing, graffiti verwijdering en huisheesterdiensten. Door onze ruime ervaring in het dagelijks schoonmaakonderhoud is VSB Nederland BV de aangewezen partner voor uw bedrijf.

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan en ervaar de professionaliteit van het dagelijks schoonmaakonderhoud van VSB Nederland BV.