VSB Nederland BV

Onze visie, onze kernwaarden en cultuur. Een Facilitair dienstverlener waar respect,
transparantie, kwaliteit, innovatie, duurzaam ondernemen en afspraken na komen centraal staan.

VSB Nederland BV

is een schoonmaakbedrijf en Facilitair Dienstverlener met een landelijke dekking. We werken voor grote- en kleine bedrijven, scholen, instellingen en andere zakelijke klanten maar ook particulieren kunnen bij ons terecht.

We zijn een jong schoonmaakbedrijf met ambitie om op een verantwoordelijke manier te groeien.
De organisatie van VSB Nederland is toegankelijk, transparant, meedenkend en afspraak betrouwbaar. Wij zijn een flexibele organisatie waardoor we in staat zijn om snel in te spelen op uw wensen of onverwachte situaties.

We kiezen er bewust voor om niet alleen te concurreren op basis van prijs maar vooral op basis van kwaliteit en service. Wij willen onze klanten op een hoog niveau van facilitaire dienstverlening voorzien en ondernemen op een maatschappelijk verantwoorde wijze. “De goedkoopste offerte is niet altijd de beste keus

Respect

Respect, daar draait het allemaal om. Respect voor elkaar, respect voor het object, respect voor de opdrachtgever, respect voor de werknemer en respect voor de werkgever.

De schoonmaakbranche is onrustig, er is grote concurrentie, weinig transparantie, veel onvrede bij werknemers en vaak een slecht imago omdat er veel “rotte appels” tussen zitten welke de mooie glanzende met onderbetaalde werknemers in de schaduw zetten. Bij een schoonmaakbedrijf is de werkdruk vaak erg hoog, het is een lichamelijk belastend beroep met veel arbeidsrisico’s en werknemers worden niet altijd eerlijk behandeld. Wij vinden dat onze medewerkers recht hebben op respect en waardering. Zij vormen VSB Nederland en stellen ons in staat om de kwaliteit te leveren die we voor ogen hebben.

Wij investeren in onze medewerkers en hun ontwikkeling. We zorgen voor een gezonde en veilige werkomgeving, werken volgens de Schoonmaak- en Glazenwassersbedrijf Cao, geven een eerlijke beloning en gebruiken kwalitatief goede materialen welke niet schadelijk zijn voor de gezondheid en het milieu.

Transparant

Een kernwaarde waar we heel erg kort over kunnen zijn.

Geen kleine lettertjes, geen addertjes onder het gras maar gewoon transparant. Wanneer het aankomt op een overeenkomst tussen u als organisatie en VSB Nederland of als medewerker van VSB Nederland willen we geen geheimen voor elkaar hebben.

De overeenkomst die we sluiten is duidelijk en transparant zonder kleine lettertjes. Het moet voor u als organisatie duidelijk zijn wat u van VSB Nederland kunt verwachten en vice versa. Alleen zo kunnen we een langdurige relatie opbouwen.

Kwaliteit

Een schoon gebouw is onze zorg! Onze goed getrainde medewerkers en het gebruik van de beste schoonmaakmiddelen met eco-label zorgen voor kwaliteit.

Voor er überhaupt een overeenkomst is getekend komt VSB Nederland B.V. op basis van uw vrijblijvende offerte aanvraag naar locatie om het object te bekijken. Op basis van het object, onze kennis en uw wensen stellen wij een maatwerkofferte op.

In onze werkvoorbereiding wordt zorg gedragen voor een gedegen planning van reguliere en periodieke werkzaamheden, instructie’s en werkprogramma’s waardoor bij aanvang van de werkzaamheden dit zonder problemen kan verlopen.

In het beginstadium vindt er extra controle en begeleiding plaats, hierdoor is het mogelijk eventuele aanpassingen te doen en zijn wij in staat om in redelijk korte tijd het gewenste resultaat te realiseren.

Door goede schoonmaakkwaliteit en het flexibel inspelen op de uw schoonmaakbehoeftes, is overleg tussen uw organisatie en VSB Nederland van essentieel belang. Daarom stellen we als nodig in overleg met u doelstellingen op en maken daar afspraken over. Hierdoor is het mogelijk om de kwaliteit te beheersen en eventueel te corrigeren.

Innovatie

Innoveren, een onderwerp dat in bijna iedere organisatie op de agenda staat. Bij VSB Nederland zijn we geregeld bezig met het bedenken en uitvoeren om zaken die beter, sneller en voor u als organisatie wellicht goedkoper kunnen.

Zo zijn we druk bezig met het verbeteren van onze administratieve systemen zodat werknemers zich in- en uit kunnen klokken via hun mobiele telefoon, zodat uw schoonmaakkosten wellicht omlaag kunnen omdat blijkt dat een medewerker minder tijd nodig heeft in uw gebouw dan in eerste instantie beraamd.

Dat het voor u mogelijk is om online 24/7 beschikking te hebben over relevante managementinformatie, werkschema’s en een factuurhistorie. Tevens zou u bijzonderheden en wensen aan ons meedelen.

Een ander punt is robotisering. Hierbij is het voor VSB Nederland belangrijk om een balans te vinden in het inzetten van robots voor grote oppervlakten zonder hiermee onze medewerkers buiten spel te zetten.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Bij al onze keuzes proberen we een balans te vinden tussen de drie P’s, People, Planet en Profit. Duurzaam of Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen in de facilitaire dienstverlening draait om de mensen die de diensten verlenen. Wij proberen een bijdrage te leveren door niet alleen een goede werknemer te zijn maar ook diversiteit en kansen op persoonlijke groei te realiseren.

Daarnaast proberen we het milieu te sparen door onze logistiek efficiënt te plannen en voertuigen in te zetten die weinig tot geen vervuilende uitstoot hebben.

Ook in de gebruikte werkmaterialen houden we rekening met het milieu. Zo maken we bij onze schoonmaakwerkzaamheden hoofdzakelijk gebruik van de microvezelmethode. Deze reinigingsmethode is effectief waardoor we minder schoonmaakmiddelen hoeven te gebruiken. De middelen die we nog gebruiken dragen zoveel mogelijk het eco-label.

Het binnen “kantooruren” schoonmaken van uw organisatie levert een mogelijke bijdrage door een besparing op energiekosten. Ook krijgt de schoonmaakmedewerker een gezicht wat goed is voor zijn waardering en binding met de locatie en de mensen. Hierdoor is de schoonmaakmedewerker onderdeel van uw organisatie en niet zomaar een persoon die er voor zorgt dat uw organisatie schoon is wanneer u ’s ochtends binnen komt.
Daarnaast kan een schoonmaakmedewerker de werktijden beter combineren met de zorg voor een gezin.

We gaan voor een langdurige relatie met u en onze medewerkers, waarbij scholing en waar mogelijk groeien binnen onze organisatie belangrijk is. Op die wijze kunnen wij onze investeringen terug verdienen, leren onze medewerkers uw gebouw kennen en kunnen we onze continuïteit en kwaliteit waarborgen.

Beloofd!

Beloofd is beloofd, afspraak is afspraak. VSB Nederland is no-nonsense facilitair dienstverlener die afspraken na wil komen. Dit is een kernwaarde die vanaf de start van VSB Nederland gehanteerd wordt en u ziet het al aan ons logo, beloftes maken die we niet na kunnen komen helpt namelijk niemand. Het is slecht voor onze naam en het belangrijkste is dat u nu weet waar u aan toe bent. Mocht er een keertje iets niet helemaal volgens afspraak gaan, spreek ons daar dan ook vooral op aan.

VSB Nederland BV

Vrijblijvende offerte

Schoonmaakbedrijf VSB Nederland B.V. is met ruim 25 jaar ervaring in de branche uw facilitair dienstverlener. Maak dus nu een afspraak voor het maken van een geheel vrijblijvende offerte.