Glasbewassing

Het streeploos schoonmaken van de beglazing is echt een vak. Zeker als het glaswerk van uw bedrijfspand(en) omvangrijk en moeilijk bereikbaar is door hoogte. VSB Nederland biedt een totaaloplossing.

Hoe wij uw bedrijf met onze glasbewassing kunnen ontzorgen!

Het streeploos schoonmaken van de beglazing is echt een vak. Zeker als het glaswerk van uw bedrijfspand(en) omvangrijk en moeilijk bereikbaar is door hoogte. VSB Nederland biedt een totaaloplossing waardoor uw ramen altijd glashelder zijn. Wij zorgen ervoor dat uw pand er representatief uitziet door op een veilige en effectieve manier uw ramen te wassen.

Glasbewassing op maat

Ieder gebouw vraagt om een andere oplossing voor glasbewassing, daarom leveren wij altijd maatwerk. Elk gebouw is anders en vraagt om een andere wasfrequentie. Wij stellen daarom graag samen met u een maatwerk glasbewassing plan. Met dit plan zorgen wij ervoor dat uw beglazing er altijd representatief uitziet.

Meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen?


Ruim 30 jaar ervaring

Maatwerk oplossingen

Vast aanspreekpunt

Resultaatgericht

Professionele en representatieve Medewerkers

Werkwijze

Wij beschikken zelf over professioneel materialen om de glasbewassing van elk pand vakkundig uit te voeren. Indien nodig zetten wij daarvoor telescoopbewassing of hoogwerkers in. Voor iedere situatie vinden onze glazenwassers een veilige oplossing om de beglazing en kozijnen van uw pand grondig te reinigen.

  • Maatwerk glasbewassing plan, gebouw specifiek
  • Duidelijke afspraken met een vast aanspreekpunt
  • Ontzorging door periodieke reiniging van ramen en kozijnen
  • Vakkundig personeel
  • Glasbewassing binnen én buiten
  • Glazenwassers met jarenlange ervaring

Wat onze klanten zeggen

Offerte glasbewassing

* Verplichte velden

U bent op zoek naar een Facilitair Dienstverlener met een no-nonsense mentaliteit, één die gericht is op het leveren van kwaliteit die geheel aansluit bij uw wensen. Een partner die proactief innoveert, dagelijks bezig is met het vernieuwen en verbeteren van haar dienstverlening.

Stop met zoeken, VSB Nederland is uw facilitair partner! We zijn benieuwd naar uw wensen en gaan hierover graag met u in gesprek. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

VSB Nederland B.V.

Mollevite 7
6931 KE Westervoort (Gld)
Nederland