Schoonmaak zorginstelling

De schoonmaak van uw zorginstelling vraagt om een speciale aanpak. Met een schoonmaakprogramma op maat zorgen wij ervoor dat de uw schoonmaak van uw zorginstelling altijd hygiënisch en veilig gebeurt.

Hoe wij de Schoonmaak van uw zorginstelling kunnen ondersteunen?

Met een schoonmaakprogramma op maat zorgen wij ervoor dat uw zorginstelling altijd schoon, hygiënisch en veilig is. In uw zorginstelling verblijven mensen langere tijd, daarom is het essentieel dat patiënten of bewoners zich thuis voelen. Onze vakmensen zijn niet alleen specialisten in schoonmaak, maar vinden het ook belangrijk dat de mensen in uw zorginstelling op hun gemak zijn.

Professionele partner voor hygiëne

Hygiëne, veiligheid en gastvrijheid zijn drie belangrijk punten als het gaat om de schoonmaak van uw zorginstelling. Met onze jarenlange ervaring op het gebied van schoonmaak in de zorgbranche weten wij dat als geen ander. Wij zijn een professionele en vertrouwde schoonmaakpartner in de zorg. Zorgprotocollen worden door ons nagekomen en ons personeel zal altijd werken volgens de afgesproken richtlijnen. Onze medewerkers zijn niet alleen vakkundige schoonmaakkrachten, maar zijn ook zeker prettig voor uw patiënten, bewoners en bezoekers.

Meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen?


Ruim 30 jaar ervaring

Maatwerk oplossingen

Vast aanspreekpunt

Resultaatgericht

Professionele en representatieve Medewerkers

Werkwijze

Veiligheid, hygiëne, helpend en gastvrij handelen, zaken die essentieel zijn binnen uw zorginstelling. De schoonmaakmedewerkers van VSB Nederland begrijpen dit als geen ander.

  • Ervaren in het opvolgen van zorgprotocollen
  • Gastvrij en behulpzaam naar cliënten
  • Vaste gezichten die vertrouwen wekken
  • Zorgen dat mensen op hun gemak zijn

Wat onze klanten zeggen

Offerte Schoonmaak zorginstelling

* Verplichte velden

U bent op zoek naar een Facilitair Dienstverlener met een no-nonsense mentaliteit, één die gericht is op het leveren van kwaliteit die geheel aansluit bij uw wensen. Een partner die proactief innoveert, dagelijks bezig is met het vernieuwen en verbeteren van haar dienstverlening.

Stop met zoeken, VSB Nederland is uw facilitair partner! We zijn benieuwd naar uw wensen en gaan hierover graag met u in gesprek. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

VSB Nederland B.V.

Mollevite 7
6931 KE Westervoort (Gld)
Nederland