Schoonmaak transportsector

Dagelijks zorgen onze schoonmaakkrachten niet alleen voor opgeruimde kantoren en verkeersruimtes, maar ook voor schone sanitaire ruimtes en kantines.

Hoe wij uw bedrijf in de logistiek en transportsector kunnen ondersteunen

Dagelijks zorgen onze schoonmaakkrachten niet alleen voor opgeruimde kantoren en verkeersruimtes, maar ook voor schone sanitaire ruimtes en kantines. Wij kennen de logistiek sector als geen ander. Dus bent u op zoek naar een professionele schoonmaakpartner in deze branche? VSB Nederland helpt u graag!

Schoonmaak transportsector, wij ontzorgen u!

Wij zorgen ervoor dat uw primaire distributieproces altijd door kan gaan deze drukke tijden in de logistiek en transport sector. Als u gebruik maakt van onze schoonmaakdiensten heeft u geen omkijken meer naar de schoonmaakwerkzaamheden binnen uw organisatie. Iedere organisatie is anders, daarom werken wij altijd met maatwerk schoonmaakprogramma’s. Wilt u de schoonmaak bij ons uit handen geven? Dan maken wij in overleg met u een duidelijk schoonmaakprogramma.

Meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen?


Ruim 30 jaar ervaring

Maatwerk oplossingen

Vast aanspreekpunt

Resultaatgericht

Professionele en representatieve Medewerkers

Werkwijze

Als mensen ergens binnenkomen, is de eerste indruk bepalend voor hun oordeel. Een blikje of papiertje op de grond geeft al gauw een rommelige indruk ook al is de ruimte verder schoon. VSB heeft veel ervaring met de schoonmaak van de transportsector en kan u hierin dus goed adviseren.

  • Resultaatgericht schoonmaken
  • Borging van kwaliteit
  • Goed geschoold en waar nodig Security Awareness getraind
  • Efficiënt en innovatief
  • Professionele uitstraling tot in detail

Wat onze klanten zeggen

Offerte Schoonmaak transportsector

* Verplichte velden

U bent op zoek naar een Facilitair Dienstverlener met een no-nonsense mentaliteit, één die gericht is op het leveren van kwaliteit die geheel aansluit bij uw wensen. Een partner die proactief innoveert, dagelijks bezig is met het vernieuwen en verbeteren van haar dienstverlening.

Stop met zoeken, VSB Nederland is uw facilitair partner! We zijn benieuwd naar uw wensen en gaan hierover graag met u in gesprek. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

VSB Nederland B.V.

Mollevite 7
6931 KE Westervoort (Gld)
Nederland