Huismeesterdiensten

Vakbekwame huismeester met ervaring nodig? Wij verzorgen voor diverse kantoren, bedrijven en appartementencomplexen al jarenlang huismeesterdiensten.

Hoe wij uw bedrijf met onze huismeesterdiensten kunnen ontzorgen!

Vakbekwame huismeester met ervaring nodig? Wij verzorgen voor diverse kantoren, bedrijven en appartementencomplexen al jarenlang huismeesterdiensten. Onze huismeesters zijn hét aanspreekpunt voor medewerkers, bijvoorbeeld bij klein onderhoud of storingen. Voor het schoonmaakonderhoud maken en hanteren wij een schoonmaakprogramma op maat.

Schoon en veilig pand

Onze huismeesters zijn ervaren, betrouwbaar, vakbekwaam en weten als geen ander hoe een gebouw goed onderhouden moet worden. Als u onze huismeesters inschakelt bespaard u veel tijd en energie. U heeft geen omkijken meer naar de schoonmaak en het onderhoud van uw pand. Werkzaamheden van een klusjesman of conciërge worden graag door onze huismeesters uit handen genomen. De huismeesters van VSB Nederland maken uw gebouwen veiliger, schoner en prettiger!

Meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen?


Ruim 30 jaar ervaring

Maatwerk oplossingen

Vast aanspreekpunt

Resultaatgericht

Professionele en representatieve Medewerkers

Werkwijze

Huismeesters met de juiste vaardigheden. Een goede huismeester heeft genoeg technische en sociale vaardigheden om zelfstandig een pand schoon te maken en het nodige onderhoud uit te voeren. Onze huismeesters worden opgeleid om die vaardigheden te beheersen en in te zetten bij onze klanten. Het gehele facilitaire beheer kunt u effectief uit handen geven met een combinatie van onze huismeesterdiensten en schoonmaakdiensten.

  • Aanspreekpunt voor medewerkers
  • Aanspreekpunt voor uw klanten
  • Inzetbaar bij klein onderhoud of storingen
  • Tijd- en Energiebesparend
  • Uw gebouw in veilig handen

Wat onze klanten zeggen

Offerte Huismeesterdiensten

* Verplichte velden

U bent op zoek naar een Facilitair Dienstverlener met een no-nonsense mentaliteit, één die gericht is op het leveren van kwaliteit die geheel aansluit bij uw wensen. Een partner die proactief innoveert, dagelijks bezig is met het vernieuwen en verbeteren van haar dienstverlening.

Stop met zoeken, VSB Nederland is uw facilitair partner! We zijn benieuwd naar uw wensen en gaan hierover graag met u in gesprek. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

VSB Nederland B.V.

Mollevite 7
6931 KE Westervoort (Gld)
Nederland