Schoonmaakbedrijf

Schoonmaken en schoonhouden van een ruimte is een vak. Ons schoonmaakbedrijf en onze schoonmaakspecialisten hebben jarenlang ervaring en weten als geen ander hoe zij ervoor kunnen zorgen dat uw pand altijd representatief en schoon is.

Schoonmaakbedrijf die u ontzorgt, hoe wij dat doen?

Schoonmaken en schoonhouden van een ruimte is een vak. Onze schoonmaakspecialisten hebben jarenlang ervaring en weten als geen ander hoe zij ervoor kunnen zorgen dat uw pand altijd representatief en schoon is. Wilt u altijd een pand waarin personeel in een schone en gezonde omgeving kan werken en waar u zonder zorgen klanten ontvangt? Kies voor op maat gemaakt programma voor schoonmaakonderhoud!

Schoonmaakbedrijf gericht op uw wensen

Wilt u altijd een schoon pand? Wij maken graag samen met u een schoonmaakprogramma dat ervoor zorgt dat uw pand er altijd stralend uitziet. Dit programma vullen wij graag samen met u in. Wij hebben de nodige ervaring om u te vertellen hoeveel schoonmaakonderhoud er nodig is. Of het nu gaat om een schoolgebouw, wooncomplex, kantoorpand, zorginstelling, winkelpand of een hotel. Wij hebben in al deze sectoren de nodige ervaring en weten als geen ander wat er nodig is voor een schone omgeving!

Wij doen u graag een op maat gemaakt voorstel voor het schoonmaakonderhoud van uw pand. U kunt hierbij vertrouwen op een realistische en eerlijke prijs-kwaliteitverhouding. Daarnaast werken wij altijd op een (maatschappelijk) verantwoorde manier.

Meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen?


Ruim 30 jaar ervaring

Maatwerk oplossingen

Vast aanspreekpunt

Resultaatgericht

Professionele en representatieve Medewerkers

Werkwijze

Bij ons kunt u vertrouwen op professionele, representatieve en ervaren schoonmakers die zich verantwoordelijk voelen voor hun werk. Zo leveren onze medewerkers altijd kwaliteit. Ook worden onze medewerkers ingezet op vaste locaties.

  • Maatwerk Schoonmaakplan, gebouw specifiek
  • Duidelijke afspraken met een vast aanspreekpunt
  • Ontzorging door periodieke kwaliteitscontroles
  • Vakkundig personeel
  • Schoonmaakbedrijf voor vele sectoren
  • Medewerkers met jarenlange ervaring

Wat onze klanten zeggen

Offerte Schoonmaakbedrijf

* Verplichte velden

U bent op zoek naar een Facilitair Dienstverlener met een no-nonsense mentaliteit, één die gericht is op het leveren van kwaliteit die geheel aansluit bij uw wensen. Een partner die proactief innoveert, dagelijks bezig is met het vernieuwen en verbeteren van haar dienstverlening.

Stop met zoeken, VSB Nederland is uw facilitair partner! We zijn benieuwd naar uw wensen en gaan hierover graag met u in gesprek. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

VSB Nederland B.V.

Mollevite 7
6931 KE Westervoort (Gld)
Nederland