Kantoorschoonmaak

Werken en vergaderen is fijner en efficiënter in een opgeruimde, frisse omgeving. Onze schoonmaakkrachten zorgen er graag voor dat uw kantoor altijd van binnen en buiten representatief is.

Hoe wij uw bedrijf met kantoorschoonmaak kunnen ondersteunen

Werken en vergaderen is fijner en efficiënter in een opgeruimde, frisse omgeving. Onze schoonmaakkrachten zorgen er graag voor dat uw kantoor altijd van binnen en buiten representatief is. Ook is ons personeel zelf representatief, vriendelijk, professioneel en gastvrij. Elk kantoorpand is anders, daarom maken wij graag in overleg een schoonmaakprogramma op maat.

Managen van kantoorschoonmaak

De goed opgeleide schoonmaakkrachten van VSB denken graag mee over het zo efficiënt mogelijk uitvoeren van hun werkzaamheden. Ook u wilt immers geen ‘automatische piloot’ voor het standaard afwerken van een lijstje. Wordt een kantoor een paar dagen niet gebruikt, dan is stofzuigen daar overbodig. Daardoor blijft er tijd over voor ander werk. Zo managen we onze dienstverlening om te komen tot de beste resultaten. Door inzet van moderne technieken, bouwen we constant aan kwaliteit van service en dienstverlening.

Meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen?


Ruim 30 jaar ervaring

Maatwerk oplossingen

Vast aanspreekpunt

Resultaatgericht

Professionele en representatieve Medewerkers

Werkwijze

De representatieve en herkenbare schoonmaakkrachten van VSB zijn vriendelijk en gastvrij. Contact met uw collega’s maakt voor ons het leveren van maatwerk veel eenvoudiger.

  • Altijd opgeruimd en netjes
  • Resultaatgericht schoonmaak
  • Representatieve medewerkers
  • Hoge kwaliteit schoonmaak
  • Ruim 25 jaar ervaring in de schoonmaakbranche
  • Schoonmaakprogramma op maat
  • Verantwoord ondernemen
  • Realistische en eerlijke prijs-kwaliteitverhouding

Wat onze klanten zeggen

Offerte Kantoorschoonmaak

* Verplichte velden

U bent op zoek naar een Facilitair Dienstverlener met een no-nonsense mentaliteit, één die gericht is op het leveren van kwaliteit die geheel aansluit bij uw wensen. Een partner die proactief innoveert, dagelijks bezig is met het vernieuwen en verbeteren van haar dienstverlening.

Stop met zoeken, VSB Nederland is uw facilitair partner! We zijn benieuwd naar uw wensen en gaan hierover graag met u in gesprek. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

VSB Nederland B.V.

Mollevite 7
6931 KE Westervoort (Gld)
Nederland