Opleveringsschoonmaak

Bij het opleveren van een koopwoning, huurhuis of bedrijfspand is het belangrijk dat er grondig schoongemaakt wordt. Met onze opleveringsschoonmaak zetten wij voor jou de puntjes op de “i”.

Hoe wij uw bedrijf met onze opleveringsschoonmaak kunnen ontzorgen!

Bij het opleveren van een koopwoning, huurhuis of bedrijfspand is het belangrijk dat er grondig schoongemaakt wordt. Met onze opleveringsschoonmaak zetten wij voor jou de puntjes op de “i”. Voor veel mensen is de schoonmaakklus bij oplevering een maatje te groot. Voor makelaars, projectontwikkelaars en particulieren nemen wij deze schoonmaakwerkzaamheden graag uit handen. Onze specialisten werken sneller, beter en efficiënter. Daarnaast beschikken wij over professionele materialen voor een grondiger resultaat.

Wanneer een opleveringsschoonmaak

Een opleveringsschoonmaak wordt vaak gehouden voordat een gebouw of ruimte wordt opgeleverd aan een nieuwe koper of huurder. Maar het kan ook eerder, bijvoorbeeld wanneer de desbetreffende ruimte nog verkocht of verhuurt moet worden. Als u een opleveringsschoonmaak laat uitvoeren voordat gegadigden de ruimte bezoeken is de kans groter dat u het verkoopt of verhuurt. Iedereen wilt een schoon en fris begin. Wij zorgen ervoor dat de ruimte er perfect uitziet na onze opleveringsschoonmaak. Ons inschakelen voor een opleveringsschoonmaak kan meerdere aanleidingen hebben. Hieronder hebben we er een aantal op een rijtje gezet:

 • Nieuwbouwpanden schoon opleveren. Wij zorgen ervoor dat er geen bouwvuil en stof meer aanwezig is. Ook zorgen wij voor schone vloeren en ramen. Het gehele pand zal er fris en schoon uitzien.
 • Na een verbouwing het pand gebruiksklaar maken door alles grondig schoon te maken.
 • Wanneer er een nieuwe huurder in een huis komt wordt er vaak gekozen om een opleveringsschoonmaak uit te laten voeren. Zeker als de vertrekkende huurder het huurhuis niet erg netjes heeft achtergelaten.
 • Woningen of kamers die een tijdje leeg hebben gestaan bewoonbaar maken.
 • Als er vuil naar voren is gekomen bij een verhuizing of ontruiming kan er ook gekozen worden voor een opleveringsschoonmaak.

Meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen?


Ruim 30 jaar ervaring

Maatwerk oplossingen

Vast aanspreekpunt

Resultaatgericht

Professionele en representatieve Medewerkers

Werkwijze

Wij bekijken altijd in welke staat de desbetreffende ruimte verkeert om vervolgens te bepalen welke werkzaamheden er nodig zijn voor een frisse en schone ruimte. Onder de opleveringsschoonmaak kunnen bijvoorbeeld deze werkzaamheden vallen:

 • schoonmaken van sanitair
 • reinigen en stofzuigen van harde vloeren of vloerbedekking
 • verwijderen van nog aanwezige beschermfolie van o.a. wandcontactdozen en deuren
 • bouwafval verwijderen
 • glasbewassing
 • stofvrij maken van het pand
 • verwijderen van verf-, sluiter-, cement- en kitresten
 • Schoonmaken van kozijnen, vensterbanken, plinten en ventilatieroosters

Wat onze klanten zeggen

Offerte Schoonmaakbedrijf

* Verplichte velden

U bent op zoek naar een Facilitair Dienstverlener met een no-nonsense mentaliteit, één die gericht is op het leveren van kwaliteit die geheel aansluit bij uw wensen. Een partner die proactief innoveert, dagelijks bezig is met het vernieuwen en verbeteren van haar dienstverlening.

Stop met zoeken, VSB Nederland is uw facilitair partner! We zijn benieuwd naar uw wensen en gaan hierover graag met u in gesprek. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

VSB Nederland B.V.

Mollevite 7
6931 KE Westervoort (Gld)
Nederland