Schoonmaakonderhoud Showroom

In de automotive branche hebben wij veel ervaring met het schoonmaken van showrooms. De showroom is voor veel bedrijven hét visitekaartje, daarom moet de ruimte er spic en span uitzien. Net als de auto’s die in de showroom staan.

Schoonmaakonderhoud Showroom

In de automotive branche hebben wij veel ervaring met het schoonmaken van showrooms. De showroom is voor veel bedrijven hét visitekaartje, daarom moet de ruimte er spic en span uitzien. Net als de auto’s die in de showroom staan. Onze schoonmaakdiensten zorgen ervoor dat u zich kan richten op uw core business. Wij zullen ervoor zorgen dat bezoekers een schoonbeleving ervaring met een prettig bezoek aan uw showroom als gevolg.

Uw professionele schoonmaakpartner

Naast de schoonmaak van showrooms hebben wij ook ervaring met het schrobben van werkplaatsvloeren. Op het gebied van schoonmaak in de automotive branche is niets ons te gek. Wij hebben voor elke soort vervuiling wel een passende oplossing. Wilt u de schoonmaak van uw onderneming in de automotive branche uit handen geven? Wij ontzorgen u graag!

Meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen?


Ruim 30 jaar ervaring

Maatwerk oplossingen

Vast aanspreekpunt

Resultaatgericht

Professionele en representatieve Medewerkers

Werkwijze

Wij zullen ervoor zorgen dat bezoekers een schoonbeleving ervaring met een prettig bezoek aan uw showroom als gevolg. Schoonmaakdiensten die wij leveren in aan meerdere autodealers, autoherstel- en garagebedrijven zijn bijvoorbeeld:

  • Dagelijkse schoonmaakwerkzaamheden. Denk aan:
    stoffen, toilettenreinigen, stofzuigen, planten afnemen, prullenbakken legen, vensterbanken afnemen, koffiehoek schoonmaken en noem zo maar op.
  • Glasbewassing van alle ramen
  • Periodiek reinigen van de showroomvloer
  • Reinigen van gevels

Wat onze klanten zeggen

Offerte Schoonmaakonderhoud Showroom

* Verplichte velden

U bent op zoek naar een Facilitair Dienstverlener met een no-nonsense mentaliteit, één die gericht is op het leveren van kwaliteit die geheel aansluit bij uw wensen. Een partner die proactief innoveert, dagelijks bezig is met het vernieuwen en verbeteren van haar dienstverlening.

Stop met zoeken, VSB Nederland is uw facilitair partner! We zijn benieuwd naar uw wensen en gaan hierover graag met u in gesprek. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

VSB Nederland B.V.

Mollevite 7
6931 KE Westervoort (Gld)
Nederland