Schoonmaak onderwijsinstelling

De schoonmaak van uw onderwijsinstelling vraagt om een speciale aanpak. Met een schoonmaakprogramma op maat zorgen wij ervoor dat de uw schoonmaak van uw onderwijsinstelling altijd hygiënisch en veilig gebeurt.

Hoe wij de Schoonmaak van uw onderwijsinstelling kunnen ondersteunen?

Met een schoonmaakprogramma op maat zorgen wij ervoor dat uw onderwijsinstelling altijd schoon, hygiënisch en veilig is. In uw onderwijsinstelling verblijven mensen langere tijd, daarom is het essentieel dat scholieren of studenten zich thuis voelen. Onze vakmensen zijn niet alleen specialisten in schoonmaak, maar vinden het ook belangrijk dat de mensen in uw onderwijsinstelling op hun gemak zijn.

Professionele partner voor hygiëne

Hygiëne, veiligheid en gastvrijheid zijn drie belangrijk punten als het gaat om de schoonmaak van uw onderwijsinstelling. Met onze jarenlange ervaring op het gebied van schoonmaak in het onderwijs weten wij dat als geen ander. Wij zijn een professionele en vertrouwde schoonmaakpartner in het onderwijs. Protocollen worden door ons nagekomen en ons personeel zal altijd werken volgens de afgesproken richtlijnen. Onze medewerkers zijn niet alleen vakkundige schoonmaakkrachten, maar zijn ook zeker prettig voor uw studenten en bezoekers.

Meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen?


Ruim 30 jaar ervaring

Maatwerk oplossingen

Vast aanspreekpunt

Resultaatgericht

Professionele en representatieve Medewerkers

Werkwijze

Veiligheid, hygiëne, helpend en gastvrij handelen, zaken die essentieel zijn binnen uw onderwijsinstelling. De schoonmaakmedewerkers van VSB Nederland begrijpen dit als geen ander.

  • Ervaren in het opvolgen van protocollen
  • Gastvrij en behulpzaam
  • Vaste gezichten die vertrouwen wekken
  • Zorgen dat mensen op hun gemak zijn

Wat onze klanten zeggen

Offerte Schoonmaak onderwijsinstelling

* Verplichte velden

U bent op zoek naar een Facilitair Dienstverlener met een no-nonsense mentaliteit, één die gericht is op het leveren van kwaliteit die geheel aansluit bij uw wensen. Een partner die proactief innoveert, dagelijks bezig is met het vernieuwen en verbeteren van haar dienstverlening.

Stop met zoeken, VSB Nederland is uw facilitair partner! We zijn benieuwd naar uw wensen en gaan hierover graag met u in gesprek. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

VSB Nederland B.V.

Mollevite 7
6931 KE Westervoort (Gld)
Nederland