Schoonmaakonderhoud Retail

Bij VSB Nederland moet u denken aan totale ontzorging op het gebied van opruimen en schoonmaken. Wij hebben al veel facilitair managers en ondernemers in de retail compleet ontzorgt.

Hoe wij met ons schoonmaakonderhoud uw retail organisatie ondersteunen?

Bij VSB Nederland moet u denken aan totale ontzorging op het gebied van opruimen en schoonmaken. Wij hebben al veel facilitair managers en ondernemers in de retail compleet ontzorgt. Wij zorgen voor een schone en opgeruimde omgeving voor een optimale beleving van bezoekers. Meer weten over onze schoonmaakdiensten in de retail? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Totale ontzorging

Als u ons inschakelt als schoonmaakbedrijf dan denkt u allereerst aan onze schoonmaakdiensten voor een schone en opgeruimde omgeving. Maar wist u dat u ons ook gerust kunt inzetten voor het uitvoeren van (onderhoud) klussen of als huismeester. Wij staan 24/7 voor u klaar en werken enkel met ervaren vakmensen. Wij denken graag met u mee!

Naast de vakkundigheid van onze medewerkers staan zij ook bekend om de gastvrijheid, waardoor klanten die uw organisatie, winkelpand of kantoor binnenlopen een optimale beleving hebben. Tijdens onze werkzaamheden wijzen we uw klant graag de weg op een vriendelijke manier en zorgen wij dat zij zich op hun gemak voelen.

Meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen?


Ruim 30 jaar ervaring

Maatwerk oplossingen

Vast aanspreekpunt

Resultaatgericht

Professionele en representatieve Medewerkers

Werkwijze

Wij zullen ervoor zorgen dat bezoekers een schoonbeleving ervaring met een prettig bezoek aan uw winkel als gevolg. Schoonmaakdiensten die wij leveren in aan meerdere showrooms, winkels en winkelcentra zijn bijvoorbeeld:

  • Dagelijkse schoonmaakwerkzaamheden. Denk aan:
    stoffen, toilettenreinigen, stofzuigen, planten afnemen, prullenbakken legen, vensterbanken afnemen, koffiehoek schoonmaken en noem zo maar op.
  • Glasbewassing van alle ramen
  • Periodiek reinigen van de showroomvloer
  • Reinigen van gevels

Wat onze klanten zeggen

Offerte Schoonmaakonderhoud Retail

* Verplichte velden

U bent op zoek naar een Facilitair Dienstverlener met een no-nonsense mentaliteit, één die gericht is op het leveren van kwaliteit die geheel aansluit bij uw wensen. Een partner die proactief innoveert, dagelijks bezig is met het vernieuwen en verbeteren van haar dienstverlening.

Stop met zoeken, VSB Nederland is uw facilitair partner! We zijn benieuwd naar uw wensen en gaan hierover graag met u in gesprek. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

VSB Nederland B.V.

Mollevite 7
6931 KE Westervoort (Gld)
Nederland