Schoonmaakonderhoud Vastgoed en VvE

Als eigenaar van een appartementencomplex of flatgebouw bent u verantwoordelijk voor het schoonmaakonderhoud van uw vastgoed object zoals het portiek en gemeenschappelijke ruimtes in het gebouw.

Facilitairpartner voor Vastgoed en VVE

Als eigenaar van een appartementencomplex of flatgebouw bent u verantwoordelijk voor de schoonmaak van uw portiek en gemeenschappelijke ruimtes in het gebouw. U wilt natuurlijk dat deze ruimtes altijd schoon en veilig zijn voor de mensen die er gebruik van maken. VSB Nederland heeft ruime ervaring met Verenigingen van Eigenaren. Onze schoonmaakkrachten weten als geen ander waarop gelet moet worden bij de schoonmaak van een VVE.

U kunt bij ons de schoonmaak voor het hele gebouw uit handen geven. Als schoonmaakbedrijf zorgen wij er dan voor dat de entrees, trappenhuizen, galerijen, beglazing en de lift(en) ten allen tijde schoon zijn. Wij zijn werkzaam voor diverse woningstichtingen, vastgoedbeheerders en VVE’s door heel Nederland.

Schoonmaakonderhoud Vastgoed is Maatwerk

Wij zijn dé geschikte partner als het gaat om schoonmaak en onderhoud van VvE’s. Wij verzorgen dagelijks niet alleen het schoonmaakonderhoud maar ook huismeesterdiensten voor grote vastgoed objecten en VvE’s. Ieder gebouw is anders, daarom werken wij met op maat gemaakte schoonmaakprogramma’s. Zo stellen wij samen met u een maatwerk schoonmaakplan op. Dit plan zorgt ervoor dat uw gebouw er altijd schoon en representatief uitziet.

Meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen?


Ruim 30 jaar ervaring

Maatwerk oplossingen

Vast aanspreekpunt

Resultaatgericht

Professionele en representatieve Medewerkers

Werkwijze

Als mensen ergens binnenkomen, is de eerste indruk bepalend voor hun oordeel. Een blikje of papiertje op de grond geeft al gauw een rommelige indruk ook al is de ruimte verder schoon. VSB heeft veel ervaring met het Schoonmaakonderhoud van Vastgoed en VvE’s en kan u hierin dus goed adviseren.

  • Resultaatgericht schoonmaken
  • Borging van kwaliteit
  • Goed geschoold en waar nodig Security Awareness getraind
  • Efficiënt en innovatief
  • Professionele uitstraling tot in detail

Wat onze klanten zeggen

Offerte Schoonmaak vastgoed

* Verplichte velden

U bent op zoek naar een Facilitair Dienstverlener met een no-nonsense mentaliteit, één die gericht is op het leveren van kwaliteit die geheel aansluit bij uw wensen. Een partner die proactief innoveert, dagelijks bezig is met het vernieuwen en verbeteren van haar dienstverlening.

Stop met zoeken, VSB Nederland is uw facilitair partner! We zijn benieuwd naar uw wensen en gaan hierover graag met u in gesprek. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

VSB Nederland B.V.

Mollevite 7
6931 KE Westervoort (Gld)
Nederland