VSB Nederland

VSB Nederland is dé no-nonsense Facilitair Dienstverlener van Nederland. Benieuwd naar wie wij zijn? Lees hier alles over wie we zijn, wat we doen en waar we naar toe willen.

Wat we doen

Over VSB Nederland

VSB Nederland BV is al ruim 30 jaar actief in de Facilitaire Dienstverlening. De afgelopen jaren hebben wij in vele verschillende sectoren voor veel tevreden opdrachtgevers maatwerk onder andere schoonmaakdiensten geleverd. Wij hebben aandacht voor alle opdrachtgevers en leveren vakmanschap.

Iedere opdrachtgever heeft bij ons een vast aanspreekpunt, dat is wat wij bedoelen met aandacht en zorg voor onze klanten. Heeft u vragen over geleverde diensten of een opdracht die u door ons wilt laten uitvoeren? Dan hebben wij alle tijd om antwoord te geven op al uw vragen.

Duurzaam ondernemen

Duurzaamheid is voor ons enorm belangrijk. Maar wat houdt verantwoord ondernemen eigenlijk in? En hoe uit dat zich in onze diensten? Wij hebben duurzaam ondernemen op meerdere manieren geïntegreerd binnen ons bedrijf. Van duurzaam en milieubewust inkopen tot het coachen van personeel. VSB Nederland wil een duurzame organisatie zijn dat verantwoord onderneemt. En daar doen wij ons best voor.

Altijd in de buurt

Wij zijn werkzaam door heel Nederland, waardoor wij altijd in de buurt zijn. Waar u ook gebruik wilt maken van onze Facilitaire Dienstverlening, wij staan voor u klaar. Daarnaast kunt u bij ons rekenen op zelfstandige, professionele, communicatief vaardige en enthousiaste medewerkers. Benieuwd naar de diensten die we leveren? Bekijk onze diensten of neem contact met ons op!

Onze Kernwaarden

9

Verantwoord Ondernemen

9

Respect

9

Transparant

9

Kwaliteit

9

Innovatie

9

Beloofd

Jaar ervaring

Klanten

Neem contact op

VSB Nederland B.V.

Mollevite 7
6931 KE Westervoort (Gld)
Nederland