VSB Nederland

VSB Nederland is dé no-nonsense Facilitair Dienstverlener van Nederland. Benieuwd naar wie wij zijn? Lees hier alles over wie we zijn, wat we doen en waar we naar toe willen.

Wat we doen

Over VSB Nederland

VSB Nederland BV is al ruim 30 jaar actief in de Facilitaire Dienstverlening. De afgelopen jaren hebben wij in vele verschillende sectoren voor veel tevreden opdrachtgevers maatwerk onder andere schoonmaakdiensten geleverd. Wij hebben aandacht voor alle opdrachtgevers en leveren vakmanschap.

Iedere opdrachtgever heeft bij ons een vast aanspreekpunt, dat is wat wij bedoelen met aandacht en zorg voor onze klanten. Heeft u vragen over geleverde diensten of een opdracht die u door ons wilt laten uitvoeren? Dan hebben wij alle tijd om antwoord te geven op al uw vragen.

Duurzaam ondernemen

Duurzaamheid is voor ons enorm belangrijk. Maar wat houdt verantwoord ondernemen eigenlijk in? En hoe uit dat zich in onze diensten? Wij hebben duurzaam ondernemen op meerdere manieren geïntegreerd binnen ons bedrijf. Van duurzaam en milieubewust inkopen tot het coachen van personeel. VSB Nederland wil een duurzame organisatie zijn dat verantwoord onderneemt. En daar doen wij ons best voor.

Altijd in de buurt

Wij zijn werkzaam door heel Nederland, waardoor wij altijd in de buurt zijn. Waar u ook gebruik wilt maken van onze Facilitaire Dienstverlening, wij staan voor u klaar. Daarnaast kunt u bij ons rekenen op zelfstandige, professionele, communicatief vaardige en enthousiaste medewerkers. Benieuwd naar de diensten die we leveren? Bekijk onze diensten of neem contact met ons op!

Onze Kernwaarden

9

Verantwoord Ondernemen

9

Respect

9

Transparant

9

Kwaliteit

9

Innovatie

9

Beloofd

Jaar ervaring

Klanten

De start van VSB Nederland

VSB Nederland is een Schoonmaakbedrijf en Facilitair Dienstverlener met middels bijna 30 jaar ervaring. Na 25 jaar in de branche te hebben gewerkt hebben moeder en zoon in 2017 besloten hun eigen onderneming te beginnen, 16 januari 2018 was VSB Nederland B.V. een feit.

De heer Verfuurden heeft sinds 2010 een aantal ondernemingen succesvol opgezet en verkocht. Heden hebben nog maar twee ondernemingen, waarvan VSB Nederland er één van is, zijn volledige aandacht.

Mevrouw Bruns werkt sinds 1990 in de Schoonmaakbranche en heeft hierin alle stadia doorlopen en is op vrijwel alle vlakken in de Schoonmaak en Facilitaire branche gespecialiseerd. Een samenwerking die garant staat voor succes!

Visie en ambities

VSB Nederland heeft de ambitie om binnen 10 jaar een top 10 speler te worden binnen de Facilitaire Dienstverlening. We streven ernaar om op een verantwoordelijke manier heel hard te groeien, hierin willen we onze klanten, ons personeel en maatschappelijke verantwoordelijkheden centraal houden. Dit doen onder andere door zo min mogelijk lagen binnen onze organisatie te creëren waardoor we korte lijnen voor onze klanten en personeel hebben en houden.

VSB Nederland is een allround, no-nonsense Schoonmaakbedrijf en Facilitair Dienstverlener. VSB verzorgt dagelijks onder andere het schoonmaakonderhoud in een tal van sectoren, denk hierbij aan; Kantoren, Zorg, Transport, Vastgoed en VvE, Automotive en Retail.

Naast de reguliere interieurschoonmaak verzorgt VSB ook glasbewassing, opleveringsschoonmaak, huismeesterdiensten en heeft het een eigen groothandel in sanitaire benodigdheden. Ook voor overige Facilitaire Diensten denken wij graag met u mee.

Maak kennis met ons team

Dhr. D (Duth). Verfuurden

Dhr. D (Duth). Verfuurden

Algemeen Directeur

Mevr. M (Marca). Bruns

Mevr. M (Marca). Bruns

Operationeel Directeur

Neem contact op

VSB Nederland B.V.

Mollevite 7
6931 KE Westervoort (Gld)
Nederland