Reguliere schoonmaakdiensten

Bijna elk bedrijf of gebouw heeft behoefte aan dagelijkse schoonmaak. Onze reguliere schoonmaakdiensten zorgen ervoor dat een gebouw de gehele dag schoongehouden wordt.

Hoe wij uw bedrijf met onze reguliere schoonmaakdiensten kunnen ontzorgen!

Bent u op zoek naar een professionele schoonmaker(ster)? Dan bieden wij reguliere schoonmaakdiensten, ook wel dagelijkse schoonmaak genoemd. Hieronder vallen schoonmaakwerkzaamheden zoals: dweilen, stoffen, toiletten reinigen, vensterbanken schoonmaken, plinten afnemen, stofzuigen, prullenbakken legen en ga zo maar verder.

VSB Nederland, dé specialist in schoonmaak

Wij geloven erin dat een schone en gezonde werkomgeving mensen gelukkiger en productiever maakt. Wij maken daarom niet alleen schoon, maar zorgen er ook voor dat we de ruimte schoon houden. Onze enthousiaste en vakbekwame medewerkers weten als geen ander hoe we een schone werkomgeving kunnen creëren!

Meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen?


Ruim 30 jaar ervaring

Maatwerk oplossingen

Vast aanspreekpunt

Resultaatgericht

Professionele en representatieve Medewerkers

Werkwijze

Bij ons kunt u vertrouwen op professionele, representatieve en ervaren schoonmakers die zich verantwoordelijk voelen voor hun werk. Zo leveren onze medewerkers altijd kwaliteit. Ook worden onze medewerkers ingezet op vaste locaties.

  • Maatwerk Schoonmaakplan, gebouw specifiek
  • Duidelijke afspraken met een vast aanspreekpunt
  • Ontzorging door periodieke kwaliteitscontroles
  • Vakkundig personeel
  • Schoonmaakbedrijf voor vele sectoren
  • Medewerkers met jarenlange ervaring

Behoefte aan dagelijkse schoonmaak?

Bijna elk bedrijf of gebouw heeft behoefte aan dagelijkse schoonmaak. Onze reguliere schoonmaakdiensten zorgen ervoor dat een gebouw de gehele dag schoongehouden wordt. Onze schoonmakers zorgen ervoor dat het gebouw overdag wordt schoongemaakt, dit zorgt ook voor meer bewustwording bij de rest van aanwezige mensen in het pand. Mocht iemand er een troepje van maken, dan weet ons getraind personeel precies hoe ze hem of haar op een vriendelijke, nette en subtiele manier kunnen aanspreken op hun gedrag.

Reguliere schoonmaakdiensten laten uitvoeren?

Heeft u een schoonmaakbedrijf nodig voor reguliere schoonmaakdiensten? VSB Nederland heeft ruim 30 jaar ervaring in de schoonmaakbranche en werkt enkel met professionele en representatieve medewerkers. Schoonmaken is een vak. Een vak dat al onze medewerkers perfect beheersen.

Wat onze klanten zeggen

Offerte Schoonmaakbedrijf

* Verplichte velden

U bent op zoek naar een Facilitair Dienstverlener met een no-nonsense mentaliteit, één die gericht is op het leveren van kwaliteit die geheel aansluit bij uw wensen. Een partner die proactief innoveert, dagelijks bezig is met het vernieuwen en verbeteren van haar dienstverlening.

Stop met zoeken, VSB Nederland is uw facilitair partner! We zijn benieuwd naar uw wensen en gaan hierover graag met u in gesprek. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

VSB Nederland B.V.

Mollevite 7
6931 KE Westervoort (Gld)
Nederland