Schoonmaakbedrijf Arnhem

Schoonmaken en schoonhouden van een ruimte is een vak. Onze schoonmaakspecialisten hebben jarenlang ervaring en weten als geen ander hoe zij ervoor kunnen zorgen dat uw pand altijd representatief en schoon is.

Hoe met ons Schoonmaakbedrijf uit Arnhem u kunnen ontzorgen?

Schoonmaken en schoonhouden van een ruimte is een vak. Onze schoonmaakspecialisten hebben jarenlang ervaring en weten als geen ander hoe zij ervoor kunnen zorgen dat uw pand altijd representatief en schoon is. Wilt u altijd een pand waarin personeel in een schone en gezonde omgeving kan werken en waar u zonder zorgen klanten ontvangt? Kies voor op maat gemaakt programma voor schoonmaakonderhoud!

Schoonmaakprogramma op maat

Wilt u altijd een schoon pand? Wij maken graag samen met u een schoonmaakprogramma dat ervoor zorgt dat uw pand er altijd stralend uitziet. Dit programma vullen wij graag samen met u in. Wij hebben de nodige ervaring om u te vertellen hoeveel schoonmaakonderhoud er nodig is. Of het nu gaat om een schoolgebouw, wooncomplex, kantoorpand, zorginstelling, winkelpand of een hotel. Wij hebben in al deze sectoren de nodige ervaring en weten als geen ander wat er nodig is voor een schone omgeving!

Wij doen u graag een op maat gemaakt voorstel voor het schoonmaakonderhoud van uw pand. U kunt hierbij vertrouwen op een realistische en eerlijke prijs-kwaliteitverhouding. Daarnaast werken wij altijd op een (maatschappelijk) verantwoorde manier.

Schoonmaakbedrijf Arnhem voor reguliere schoonmaakdiensten

U zoekt naar een schoonmaak bedrijf in Arnhem dat voor u de reguliere schoonmaakdiensten kan verzorgen? Dan bent u bij VSB Nederland aan het juiste adres. Wij zijn de specialist op dit gebied. Voor welk gebouw regelt u de schoonmaakdiensten? Gaat het om een hotel, een schoolgebouw, een praktijk of een kantoor? Een dagelijkse schoonmaak is in al deze gevallen onmisbaar. Er komen tenslotte vaak mensen over de vloer. Wij zorgen ervoor dat uw gebouw gedurende de gehele dag wordt schoongehouden. Wij ontzorgen u graag. Wij werken alleen met ervaren en professionele schoonmakers. Wat kunt u van ons verwachten als u ons inschakelt voor de dagelijkse schoonmaak? Denkt u dan aan onder meer stoffen, dweilen, vensterbanken schoonmaken, toiletten reinigen, stofzuigen, plinten afnemen en prullenbakken legen. Wij zijn er ook voor het vloeronderhoud en de glasbewassing.

Schoonmaakbedrijven Arnhem en omgeving

Als u een schoonmaakbedrijf in Arnhem zoekt waar u echt op kunt vertrouwen, dan moet u bij VSB Nederland zijn. Wij doen wat we u beloven. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat mensen dankzij een schone omgeving gelukkiger zijn. Ook stijgt de productiviteit bij een gezonde en schone omgeving. Daarom zijn wij er niet alleen voor het schoonmaken van een ruimte, maar ook voor het schoon houden daarvan. VSB Nederland is een bedrijf met meer dan 30 jaar ervaring in de schoonmaakbranche. Neem vandaag nog contact met ons op en we overleggen welke maatwerk oplossing we u kunnen bieden. We werken resultaatgericht en u heeft te maken met een vast aanspreekpunt. We werken door heel Nederland.

Schoonmaak bedrijf Arnhem werkt met professionele en representatieve medewerkers

U stelt zeker eisen aan schoonmaakbedrijven Arnhem? Dat kunnen wij volledig begrijpen. Het zal regelmatig gebeuren dat klanten of personeel nog aanwezig zijn op het moment dat de schoonmaker aan het werk gaat. U wilt dan onder meer kunnen rekenen op een representatieve uitstraling van onze medewerker. Het overdag schoonmaken doen wij overigens niet zonder reden. Dit zorgt namelijk voor meer bewustwording bij mensen die aanwezig zijn in het gebouw. Zien onze medewerkers dat iemand er bewust een rommeltje van maakt, dan wordt deze persoon netjes en professioneel aangesproken. Uiteraard gebeurt dit op een uiterst subtiele manier. Wij zijn er voor de dagelijkse schoonmaak, maar ook voor het onderhoud.

Lees meer

Meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen?


Ruim 30 jaar ervaring

Maatwerk oplossingen

Vast aanspreekpunt

Resultaatgericht

Professionele en representatieve Medewerkers

Werkwijze

Bij ons kunt u vertrouwen op professionele, representatieve en ervaren schoonmakers die zich verantwoordelijk voelen voor hun werk. Zo leveren onze medewerkers altijd kwaliteit. Ook worden onze medewerkers ingezet op vaste locaties.

  • Maatwerk Schoonmaakplan, gebouw specifiek
  • Duidelijke afspraken met een vast aanspreekpunt
  • Ontzorging door periodieke kwaliteitscontroles
  • Vakkundig personeel
  • Schoonmaakbedrijf voor vele sectoren
  • Medewerkers met jarenlange ervaring

Wat onze klanten zeggen

Schoonmaakbedrijf Arnhem

* Verplichte velden

U bent op zoek naar een Facilitair Dienstverlener met een no-nonsense mentaliteit, één die gericht is op het leveren van kwaliteit die geheel aansluit bij uw wensen. Een partner die proactief innoveert, dagelijks bezig is met het vernieuwen en verbeteren van haar dienstverlening.

Stop met zoeken, VSB Nederland is uw facilitair partner! We zijn benieuwd naar uw wensen en gaan hierover graag met u in gesprek. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

VSB Nederland B.V.

Het Ambacht 18 – 20
6931 EZ Westervoort (Gld)
Nederland