Schoonmaakbedrijf Nijmegen

Schoonmaken en schoonhouden van een ruimte is een vak. Onze schoonmaakspecialisten hebben jarenlang ervaring en weten als geen ander hoe zij ervoor kunnen zorgen dat uw pand altijd representatief en schoon is.

Hoe met ons Schoonmaakbedrijf uit Nijmegen u kunnen ontzorgen?

Schoonmaken en schoonhouden van een ruimte is een vak. Onze schoonmaakspecialisten hebben jarenlang ervaring en weten als geen ander hoe zij ervoor kunnen zorgen dat uw pand altijd representatief en schoon is. Wilt u altijd een pand waarin personeel in een schone en gezonde omgeving kan werken en waar u zonder zorgen klanten ontvangt? Kies voor op maat gemaakt programma voor schoonmaakonderhoud!

Schoonmaakprogramma op maat

Wilt u altijd een schoon pand? Wij maken graag samen met u een schoonmaakprogramma dat ervoor zorgt dat uw pand er altijd stralend uitziet. Dit programma vullen wij graag samen met u in. Wij hebben de nodige ervaring om u te vertellen hoeveel schoonmaakonderhoud er nodig is. Of het nu gaat om een schoolgebouw, wooncomplex, kantoorpand, zorginstelling, winkelpand of een hotel. Wij hebben in al deze sectoren de nodige ervaring en weten als geen ander wat er nodig is voor een schone omgeving!

Wij doen u graag een op maat gemaakt voorstel voor het schoonmaakonderhoud van uw pand. U kunt hierbij vertrouwen op een realistische en eerlijke prijs-kwaliteitverhouding. Daarnaast werken wij altijd op een (maatschappelijk) verantwoorde manier.

Schoonmaakbedrijf Nijmegen en omgeving

U zoekt een schoonmaak bedrijf in Nijmegen en omstreken dat doet wat het belooft? Dan moet u bij VSB Nederland zijn. Wij zijn ervan overtuigd dat het schoonmaken en schoonhouden van ruimtes echt een vak is. Onze specialisten verstaan dit vak uitstekend en hebben veel ervaring. Als u ons inschakelt, weet u zeker dat het schoonmaken echt goed gebeurt. Dit zorgt voor een pand dat elke dag representatief is. Heeft u interesse in onze diensten? Vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan. Of bel onze klantenservice voor meer informatie.

Schoonmaakbedrijven Nijmegen en omstreken

Ons schoonmaakbedrijf uit Nijmegen en omgeving ontzorgt u graag. U wilt het liefst een pand waarin uw personeel op een goede manier kan werken? Gezondheid staat bij u hoog in het vaandel? Wij zorgen voor een op maat gemaakt schoonmaakprogramma. Wij doen wat we beloven. Uw wensen staan bij ons centraal. Het is belangrijk dat uw kantoor of pand elke dag schoon is. Daarom maken wij graag, samen met u, een schoonmaakprogramma. Uw wensen zijn leidend. Uiteraard delen wij graag onze ervaring met u en zo kunt u profiteren van onze kennis en expertise. Wij weten precies hoe vaak bepaalde schoonmaakwerkzaamheden nodig zijn. Zoekt u een schoonmaakbedrijf voor uw schoolgebouw in Nijmegen? Gaat het om een kantoorpand of een zorginstelling? Wij zijn uw ideale partner. In vrijwel elke sector hebben wij onze klanten. Vraag een op maat gemaakt voorstel bij ons aan. Natuurlijk rekenen wij scherpe tarieven. U mag bij ons vertrouwen op een eerlijke prijs-kwaliteitsverhouding. Daarbij gaan we graag maatschappelijk verantwoord te werk.

Voordelen van ons schoonmaak bedrijf Nijmegen en omgeving

Er zijn verschillende schoonmaakbedrijven in Nijmegen en omstreken. Neemt u echter contact op met ons, dan profiteert u van diverse voordelen. In de eerste plaats hebben wij al meer dan 30 jaar ervaring. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in het bieden van maatwerk oplossingen. U heeft bij ons altijd te maken met een vast aanspreekpunt. Wij zijn resultaatgericht en we hebben alleen professionele en representatieve medewerkers in dienst. Deze mensen voelen zich verantwoordelijk voor hun werk en leveren daarom altijd kwaliteit. Wij zorgen ervoor dat onze mensen worden ingezet op vaste locaties. Heeft u vragen? U mag ons altijd even bellen. We staan u graag te woord.

Lees meer

Meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen?


Ruim 30 jaar ervaring

Maatwerk oplossingen

Vast aanspreekpunt

Resultaatgericht

Professionele en representatieve Medewerkers

Werkwijze

Bij ons kunt u vertrouwen op professionele, representatieve en ervaren schoonmakers die zich verantwoordelijk voelen voor hun werk. Zo leveren onze medewerkers altijd kwaliteit. Ook worden onze medewerkers ingezet op vaste locaties.

  • Maatwerk Schoonmaakplan, gebouw specifiek
  • Duidelijke afspraken met een vast aanspreekpunt
  • Ontzorging door periodieke kwaliteitscontroles
  • Vakkundig personeel
  • Schoonmaakbedrijf voor vele sectoren
  • Medewerkers met jarenlange ervaring

Wat onze klanten zeggen

Schoonmaakbedrijf Nijmegen

* Verplichte velden

U bent op zoek naar een Facilitair Dienstverlener met een no-nonsense mentaliteit, één die gericht is op het leveren van kwaliteit die geheel aansluit bij uw wensen. Een partner die proactief innoveert, dagelijks bezig is met het vernieuwen en verbeteren van haar dienstverlening.

Stop met zoeken, VSB Nederland is uw facilitair partner! We zijn benieuwd naar uw wensen en gaan hierover graag met u in gesprek. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

VSB Nederland B.V.

Het Ambacht 18 – 20
6931 EZ Westervoort (Gld)
Nederland