Schoonmaakbedrijf met vast aanspreekpunt

Voor bedrijven schoonmaak bent u bij VSB Nederland aan het beste adres. Bij ons weet u precies waar u aan toe bent. Wij doen wat we beloven. Een voordeel van ons bedrijf is dat elke klant van ons een vaste contactpersoon krijgt. Dat is voor u het aanspreekpunt waar u altijd op kunt terugvallen. Zorg en aandacht voor onze opdrachtgevers staat hoog in het vaandel.

Heeft u een vraag of eventueel klachten over de door ons geleverde diensten, dan weet u precies waar u moet zijn. Wij zorgen er dan zeker voor dat het probleem tot uw tevredenheid wordt opgelost.

Duurzaam schoonmaak bedrijf

Duurzaamheid is bij ons schoonmaakbedrijf erg belangrijk. Daar mag u ons dan ook aan houden. Duurzaam ondernemen betekent voor VSB Nederland verschillende dingen. Uiteraard kopen we onze producten op een milieubewuste wijze in. Daarnaast gaan we duurzaam om met het coachen van ons personeel. Wij doen ons uiterste best om een duurzame organisatie te zijn. We willen verantwoord ondernemen.

Ons bedrijven schoonmaak bedrijf is altijd bij u in de buurt

Voor welke plaats u ook een schoonmaak bedrijf zoekt, VSB Nederland is altijd in de buurt. Wij werken namelijk in heel Nederland. Ook u kunt gebruik maken van onze facilitaire dienstverlening. Wij leveren diverse diensten. Wilt u hierover meer details weten, kijkt u dan snel verder op onze website. Daar leest u ook meer over onze kernwaarden. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Wij werken alleen met ervaren schoonmakers.

Meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen?


Ruim 30 jaar ervaring

Maatwerk oplossingen

Vast aanspreekpunt

Resultaatgericht

Professionele en representatieve Medewerkers

Werkwijze

Bij ons kunt u vertrouwen op professionele, representatieve en ervaren schoonmakers die zich verantwoordelijk voelen voor hun werk. Zo leveren onze medewerkers altijd kwaliteit. Ook worden onze medewerkers ingezet op vaste locaties.

  • Maatwerk Schoonmaakplan, gebouw specifiek
  • Duidelijke afspraken met een vast aanspreekpunt
  • Ontzorging door periodieke kwaliteitscontroles
  • Vakkundig personeel
  • Schoonmaakbedrijf voor vele sectoren
  • Medewerkers met jarenlange ervaring

Wat onze klanten zeggen

Offerte Schoonmaakbedrijf

* Verplichte velden

U bent op zoek naar een Facilitair Dienstverlener met een no-nonsense mentaliteit, één die gericht is op het leveren van kwaliteit die geheel aansluit bij uw wensen. Een partner die proactief innoveert, dagelijks bezig is met het vernieuwen en verbeteren van haar dienstverlening.

Stop met zoeken, VSB Nederland is uw facilitair partner! We zijn benieuwd naar uw wensen en gaan hierover graag met u in gesprek. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

VSB Nederland B.V.

Het Ambacht 18 – 20
6931 EZ Westervoort (Gld)
Nederland