Schoonmaakbedrijf

Schoonmaakbedrijf VSB Nederland B.V. is een jong, duurzaam en dynamisch schoonmaakbedrijf
met toch 50 jaar ervaring in de schoonmaakbranche. Bent u op zoek naar een nieuw schoonmaakbedrijf? VSB Nederland B.V.

Schoonmaakbedrijf

Hoe is de schoonmaak in uw organisatie geregeld? Doet u dit zelf, besteed u dit uit en hoe staat dat contract nog in verhouding met uw wensen? Veel bedrijven staan hier niet bij stil maar een gezonde, schone en opgeruimde werkomgeving draagt bij aan de productiviteit van uw medewerkers.

Schoonmaakbedrijf VSB Nederland B.V. is een jonge onderneming met toch ruim 25 jaar ervaring in de schoonmaakbranche. Samen met onze goede en voortdurend opgeleide personeelsleden werken wij dagelijks hard om onze klanten een schone werkomgeving te bieden.

Diensten en sectoren

VSB Nederland B.V. is actief in diverse sectoren met diverse diensten. Intussen spreiden onze diensten zich momenteel over de sectoren zorg, kantoren, transport en VVE’s waar we onder andere schoonmaakonderhoud en huismeesterdiensten leveren. Ook zijn we voor diverse Vastgoedbeheerders actief in het verzorgen van schoonmaakonderhoud in appartementscomplexen waar we eveneens de glasbewassing verzorgen.

Zorg


VSB Nederland, VSB Nederland B.V., Schoonmaakbedrijf,

Kantoren


VSB Nederland, VSB Nederland B.V., Schoonmaakbedrijf,

Transport


VSB Nederland, VSB Nederland B.V., Schoonmaakbedrijf,

Regulier schoonmaakonderhoud

Onder regulier schoonmaakonderhoud verstaat Schoonmaakbedrijf VSB Nederland B.V. het dagelijks schoonmaken van uw organisatie. VSB Nederland B.V. is gespecialiseerd in het regulier schoonmaakonderhoud van kantoren, zorginstellingen, distributiecentra etc.

Wanneer er dagelijks veel mensen in uw organisatie zijn adviseren wij regulier schoonmaakonderhoud.

Periodiek schoonmaakonderhoud

Periodiek schoonmaakonderhoud is het één, twee tot drie keer per week schoonmaken van uw organisatie. Het periodiek bijhouden van het schoonmaakonderhoud draagt bij aan de productiviteit van uw werknemers doordat de werkplek schoon en fris is.

Opleveringsschoonmaak

Wanneer u met uw bedrijf gaat verhuizen of wanneer u een nieuw pand gebouwd of verbouwd heeft, is het vaak niet schoon. Een goede schoonmaakbeurt voordat u het pand in gebruikt neemt noemen we opleveringsschoonmaak. Hierbij wordt het gehele pand van boven tot onder en in alle hoeken en gaten schoongemaakt. Zo kunt u met een frisse start in een nieuw pand doen waar u goed in bent.

Groothandel

Naast onze schoonmaakdiensten zijn wij ook groothandel in sanitaire artikelen. Voor schoonmaakbedrijf VSB Nederland B.V. is het belangrijk u compleet te ontzorgen, de wekelijkse trip naar de Makro voor toiletpapier is natuurlijk ook niet iets waar u naast uw drukke schema zin in heeft. Kortom, het leveren van bijvoorbeeld toiletpapier en vouwhanddoekjes wordt dan ook netjes door ons geregeld.

Vrijblijvende offerte

Schoonmaakbedrijf VSB Nederland B.V. is met ruim 50 jaar ervaring in de branche uw facilitair dienstverlener. Maak dus nu een afspraak voor het maken van een geheel vrijblijvende offerte.