Schoonmaakbedrijf Veenendaal

U zoekt naar een schoonmaak bedrijf in Veenendaal en omgeving? VSB Nederland is in dat geval uw ideale partner. Welk bedrijf u ook heeft, een regelmatige schoonmaakbeurt en schoonmaakonderhoud is onmisbaar. Wij zorgen ervoor dat uw gebouw periodiek wordt schoon gehouden. Wij ontzorgen u op een deskundige manier. Wij hebben alleen professionele schoonmakers in dienst.

Waar wilt u ons graag voor inschakelen? Denkt u dan voornamelijk aan toiletten reinigen, vensterbanken schoonmaken, stofzuigen en dweilen? Wij kunnen ook de plinten afnemen en alle meubels stoffen. Zelfs voor glasbewassing en periodiek vloeronderhoud zijn wij uw ideale partner.

Als u zoekt naar schoonmaakbedrijven in Veenendaal, dan bent u bij VSB Nederland aan het juiste adres

Welke eisen stelt u aan een schoonmaakbedrijf in Veenendaal en omgeving? VSB Nederland is de specialist in schoonmaak. Wij hebben inmiddels meer dan 30 jaar ervaring met de dagelijkse en periodieke schoonmaak van tal van gebouwen. Wij zijn er helemaal van overtuigd dat uw personeel productiever is in een gezonde en schone omgeving. Ook maakt een gezonde en schone ruimte mensen gelukkiger. Wij zijn er niet alleen voor het schoonmaken, maar ook voor het schoon houden. Bij ons mag u rekenen op maatwerk. Wij doen er alles aan om u als opdrachtgever tevreden te stellen.

Schoonmaak bedrijf Veenendaal heeft alleen vakmensen in dienst

Wat verwacht u van schoonmaakbedrijven in Veenendaal en omgeving? U wilt toch zeker kunnen rekenen op een constante hoge kwaliteit? Bij ons is dit absoluut gegarandeerd. Wij werken alleen met ervaren schoonmakers die hun vak verstaan. Een groot voordeel van VSB Nederland is dat wij altijd werken met een vast aanspreekpunt. Zijn er vragen of issues, dan weet u precies bij wie u aan de bel kunt trekken. Graag zorgen wij ook voor u voor een schoonmaak op maat. Uw wensen staan centraal.

Meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen?


Ruim 30 jaar ervaring

Maatwerk oplossingen

Vast aanspreekpunt

Resultaatgericht

Professionele en representatieve Medewerkers

Werkwijze

Bij ons kunt u vertrouwen op professionele, representatieve en ervaren schoonmakers die zich verantwoordelijk voelen voor hun werk. Zo leveren onze medewerkers altijd kwaliteit. Ook worden onze medewerkers ingezet op vaste locaties.

  • Maatwerk Schoonmaakplan, gebouw specifiek
  • Duidelijke afspraken met een vast aanspreekpunt
  • Ontzorging door periodieke kwaliteitscontroles
  • Vakkundig personeel
  • Schoonmaakbedrijf voor vele sectoren
  • Medewerkers met jarenlange ervaring

Wat onze klanten zeggen

Offerte Schoonmaakbedrijf

* Verplichte velden

U bent op zoek naar een Facilitair Dienstverlener met een no-nonsense mentaliteit, één die gericht is op het leveren van kwaliteit die geheel aansluit bij uw wensen. Een partner die proactief innoveert, dagelijks bezig is met het vernieuwen en verbeteren van haar dienstverlening.

Stop met zoeken, VSB Nederland is uw facilitair partner! We zijn benieuwd naar uw wensen en gaan hierover graag met u in gesprek. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

VSB Nederland B.V.

Het Ambacht 18 – 20
6931 EZ Westervoort (Gld)
Nederland