Schoonmaakonderhoud door representatieve medewerkers

Voor onderhoud schoonmaak bent u bij VSB Nederland aan het juiste adres. Het schoonmaken en ook het schoonhouden van gebouwen is absoluut ons vak. Wij werken alleen met specialisten die hun vak verstaan. Onze representatieve en vriendelijke medewerkers hebben veel ervaring met schoonmaken. Wij werken in vrijwel alle sectoren.

U wilt u personeel in een schone omgeving laten werken? Het is voor u belangrijk dat uw klanten en bezoekers in een frisse ruimte worden ontvangen? Neem dan vandaag nog contact op met VSB Nederland. We staan graag voor u klaar en we werken door het hele land.

Vast aanspreekpunt bij schoonmaak onderhoud

Wij kiezen er bij het schoonmaakonderhoud voor om elke klant een vast aanspreekpunt aan te bieden. Dit werkt in de praktijk heel prettig. Graag leveren wij ook schoonmaak op maat. We overleggen met u en maken zo precies een voor u op maat gemaakt schoonmaakprogramma. Zijn er wijzigingen nodig of heeft u ergens vragen over, dan weet u precies bij wie u moet zijn. Op deze wijze kunnen de medewerkers van VSB Nederland bijzonder efficiënt te werk gaan. Ook u ontzorgen we graag. Voor meer informatie mag u altijd even contact opnemen. Of u vraagt alvast geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan.

Op maat gemaakt programma voor onderhoud schoonmaak

Voor een op maat gemaakt programma voor schoonmaak onderhoud bent u bij VSB Nederland aan het juiste adres. Op die manier heeft u gegarandeerd altijd een schoon pand. U weet hoe u het wilt hebben. Daarom zijn uw wensen leidend. Aan de andere kant hebben wij veel ervaring. Daarom vertellen we u graag hoeveel schoonmaakonderhoud er precies nodig is. Het maakt niet uit of het gaat om een wooncomplex, een kantoorpand, een schoolgebouw, een hotel, een winkelpand of een zorginstelling. VSB Nederland is er ook voor u. In al deze sectoren hebben wij ervaring en weten wij dus wat er nodig is voor een frisse en schone omgeving. Wilt u meer weten over onze gunstige prijs-kwaliteitsverhouding? Bel ons of neem via de website contact met ons op.

Meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen?


Ruim 30 jaar ervaring

Maatwerk oplossingen

Vast aanspreekpunt

Resultaatgericht

Professionele en representatieve Medewerkers

Werkwijze

Bij ons kunt u vertrouwen op professionele, representatieve en ervaren schoonmakers die zich verantwoordelijk voelen voor hun werk. Zo leveren onze medewerkers altijd kwaliteit. Ook worden onze medewerkers ingezet op vaste locaties.

  • Maatwerk Schoonmaakplan, gebouw specifiek
  • Duidelijke afspraken met een vast aanspreekpunt
  • Ontzorging door periodieke kwaliteitscontroles
  • Vakkundig personeel
  • Schoonmaakbedrijf voor vele sectoren
  • Medewerkers met jarenlange ervaring

Wat onze klanten zeggen

Offerte Schoonmaakbedrijf

* Verplichte velden

U bent op zoek naar een Facilitair Dienstverlener met een no-nonsense mentaliteit, één die gericht is op het leveren van kwaliteit die geheel aansluit bij uw wensen. Een partner die proactief innoveert, dagelijks bezig is met het vernieuwen en verbeteren van haar dienstverlening.

Stop met zoeken, VSB Nederland is uw facilitair partner! We zijn benieuwd naar uw wensen en gaan hierover graag met u in gesprek. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

VSB Nederland B.V.

Mollevite 7
6931 KE Westervoort (Gld)
Nederland